Brand coach ill graff design - Focus academie & store

Meer zichtbaar met Google mijn bedrijf

Meer zichtbaar met Google mijn bedrijf

Waar gaat dit DIY artikel over?

Als je iets wilt kopen in een webshop die je nog niet kent, wat is dan het eerste dat je doet? Precies, het bedrijf Googelen om te kijken wat de reviews zeggen. Wat als je in een onbekende stad bent en je een leuk restaurantje zoekt? Dan open je natuurlijk Google Maps om te kijken wat er in de buurt te vinden is. En dat doet jouw klant net zo goed. Daarom is het belangrijk dat je de belangrijkste (praktische) informatie met betrekking tot jouw bedrijf of merk, in 1 visuele manier kunt tonen aan je potentiële klanten. En het tool bij uitstek hiervoor is Google mijn bedrijf (Google Places). Waarmee je de vindbaarheid en zichtbaarheid van je bedrijf letterlijk én figuurlijk op de kaart zet.

Hoe pas je het toe in je marketing?

In dit DIY marketing artikel leg ik je uit wat Google mijn bedrijf is, hoe je een account aanmaakt en welke onderdelen je kan inzetten om je bedrijf goed zichtbaar op de kaart te zetten.

Deze inhoud is voor alleen voor Contentbank membership abonnees.

Wil jij toffe marketing ideeën zoals deze voor je webshop, social media posts of mailings altijd bij de hand hebben? Meld je dan aan als abonnee en profiteer van een arsenaal aan marketing inspiratie voor jouw bedrijf voor extra laag bedrag ter introductie. Zowel voor producten als voor diensten.

Login of Meld je aan