Webteksten schrijven workshop in Limburg of via videobellen

Workshop website teksten schrijven

 459,00 excl. BTW

Wil je jouw website teksten zelf schrijven of verbeteren? Zonder dat je een dure copywriter moet inhuren? Dan is deze persoonlijke workshop voor jou perfect. In deze workshop gaan we in 6 uur jouw website teksten aanpakken. En leer je hoe je effectief pakkende teksten schrijft die niet alleen je vindbaarheid verbeteren voor Google. Maar ook prettig leesbaar zijn voor je bezoeker en ze aanzet tot actie. Het geleerde kan je vervolgens toepassen voor je  social media, je mailings en alle overige communicatie middelen.

Zelf website teksten schrijven met een heldere boodschap

Voor elke website zijn er teksten nodig. Of het nu gaat om lange teksten voor je landingspagina’s of korte teksten voor de producten of categorieën in je webshop om beter vindbaar te worden. Dan kan je hiervoor natuurlijk een copywriter inhuren. Maar misschien heb je niet het budget om een copywriter in te huren. Of wil je liever toch zelf teksten schrijven voor je website.

Dan ben je nu aan het juiste adres. Want tijdens een 1-op-1 workshop gaan wij samen jouw website teksten schrijven. Met als resultaat: pakkende webteksten die niet alleen prettig leesbaar zijn voor je bezoeker. Maar ook geoptimaliseerd voor Google, zodat je beter vindbaar wordt.

Deze workshop kan zowel gevolgd worden als een persoonlijke een-op-een coaching in Limburg, als via videobellen. Ik mijn laptop en jij op die van jou.

Lees hier de uitgebreide informatie over deze workshop

Nog meer foto's!