Gratis groeikaartje - plant jouw groei naar succes

Zaaidag voor de bij 🐝 – gratis groeikaartje

 0,00 excl. BTW

🌱 BIJ-DEHANTE ACTIE 🐝

Ontvang jouw gratis groeikaartje* als reminder om eerst te zaaien voordat je klanten kunt oogsten.

Dit is een gerecycled kaartje vol zaadjes dat je plant in je tuin, op balkon, dakterras of waar dan ook. Hier komen naderhand leuke bloemetjes uit. Een mooie reminder voor jou, fijn voor de bijtjes, goed voor het milieu én indirect help je ook nog iemand anders bij hun groei naar succes.

Want met deze duurzame kaart leveren we samen een kleine bijdrage om ongeschoolde mensen in Zuid-Afrika een kans op een beter leven.

Op voorraad

Ontvang een gratis groeikaartje*

22 april is de #nationalezaaidag voor de bijen. Maar ook voor jou als ondernemer. Want ook jij moet eerst zaadjes planten om klanten te kunnen oogsten.

Ik vergelijk dit het liefst met de natuur en haar seizoenen:

  1. Zaaien: Als je belangeloos en waardevolle inzichten en tips deelt zonder dat je er iets voor terug wilt. Niemand zal direct iets van je kopen als ze je nog niet kennen.
  2. Tijd: Alles wat je zaait, heeft tijd, liefde en aandacht nodig. Laat mensen je leren kennen, je vertrouwen en bouw een band op. Wortels van een plant moeten ook eerst vastigheid hebben voordat hij kan groeien en bloeien.
  3. Groeien: Haal alle ruis weg – alle onkruid – dat groei kan belemmeren. Bouw je aanbod op (geef bvb een gratis webinar of een ebook o.i.d.) en ben bereikbaar voor vragen. Help ze verder te groeien in vertrouwen.
  4. Oogsten / bloeien: Dit is de tijd om je klanten te oogsten. Ze weten wie je bent, waar je voor staat en hoe jij ze kunt helpen. Promoot je product of dienst.

Zie je hoe natuurlijk het verloop is? Ook steek je er op die manier effectiever je energie in. In plaats van dat je maar steeds overal achteraan rent en “hoopt” nieuwe klanten binnen te halen. Om deze dag (en eigenlijk het hele jaar door) wat extra OOPMH te geven, kan je nu het groeikaartje gratis bestellen als een reminder om die eerste zaadjes te planten naar jouw succes. Laten we samen zaaien, zodat je straks kunt oogsten. 🥰

Kenmerken van Zaaidag voor de bij 🐝 – gratis groeikaartje

Formaat

A5 (148 bij 210 mm)

Papierbedrukking

Volledig bedrukt – puur om te planten

Materiaal

Handgeschept papier waarin zaden zijn verwerkt

Let op*

Alleen geldig voor de eerste 20 bestellingen. 1 kaartje per klant! Je krijgt er geen geld voor in ruil en je moet in Nederland wonen i.v.m. de verzendkosten (die ik voor mijn rekening neem).

Nog meer foto's!