Brand coach ill graff design - Focus academie & store

Ben jij al klaar met je marketing voor de feestdagen ? 🎅

marketing voor de feestdagen start in de zomer

Waar gaat dit DIY artikel over?

Dacht je dat de ‘Christmas fever’ pas in december begint? Echte die-hards tellen al in de zomervakantie af naar hun favoriete periode van het jaar. Want dan heb je ook genoeg tijd om je marketing voor de feestdagen goed voor te bereiden.

Namelijk  als er iets is dat je niet wilt, dan is dat je de boot mist tijdens het seizoen waarin de meeste bedrijven het gros van hun jaaromzet binnenhalen.

Daarom dit keer heel veel feestdagen marketingtips om goed voorbereid aan de slag te gaan! Ben je er klaar voor ? Daar gaan we…

Hoe pas je het toe in je marketing?

Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid. En als ondernemer is dat niet veel anders als het draait om de marketing voor de feestdagen. Echte die hards tellen namelijk al vanaf augustus af naar hun favoriete periode van het jaar. Dan heb je ook genoeg tijd om alles goed voor te bereiden. Heel veel marketingtips om te knallen met de feestdagen.

Deze inhoud is voor alleen voor Contentbank membership abonnees.

Wil jij toffe marketing ideeën zoals deze voor je webshop, social media posts of mailings altijd bij de hand hebben? Meld je dan aan als abonnee en profiteer van een arsenaal aan marketing inspiratie voor jouw bedrijf voor extra laag bedrag ter introductie. Zowel voor producten als voor diensten.

Login of Meld je aan