Brand coach ill graff design - Focus academie & store

Verander je wachtwoorden dag – #ChangeYourPasswordDay

Verander je wachtwoorden dag

Wat is Verander je wachtwoorden dag – #ChangeYourPasswordDay ?

Met de toename van online transacties en activiteiten lijkt hacken een booming business te zijn. Dit vroeg om bewustzijn over persoonlijke cyberbeveiliging en de noodzaak om het wachtwoord regelmatig te wijzigen.

Dit heeft Matt Buchanan aan de levende lijve ondervonden. Aangezien hij twee keer was gehackt. En daarom het een goed idee vond om een dag in het leven te roepen die iedereen eraan zou herinneren hun wachtwoord te wijzigen. Change Your Password Day werd voor het eerst gevierd in 2012.

Hoe pas je het toe in je marketing?

Hoe meer websites, apps en andere tools we in ons dagelijks leven gebruiken, hoe meer wachtwoorden we moeten maken en onthouden. Maar veelal wordt er steeds hetzelfde gebruikt en dat is niet heel verstandig. Omdat je dan meer gevoelig bent om gehackt te worden door cybercriminelen. Daarom is het belangrijk om je wachtwoord regelmatig te veranderen. Als IT-specialist, webdesigner of veiligheidsexpert kan je hier mooi op inspelen in je marketing.

Deze inhoud is voor alleen voor Contentbank membership abonnees.

Wil jij toffe marketing idee├źn zoals deze voor je webshop, social media posts of mailings altijd bij de hand hebben? Meld je dan aan als abonnee en profiteer van een arsenaal aan marketing inspiratie voor jouw bedrijf voor extra laag bedrag ter introductie. Zowel voor producten als voor diensten.

Login of Meld je aan