Brand coach ill graff design - Focus academie & store

Spark it up contentplanner

Ongedateerde jaarkalender

Wil je aan de slag met een tool dat niet digitaal is, om effectief AAN je bedrijf te werken? Dat je motiveert, je visie duidelijk maakt en je helpt om stap voor stap je doelen te halen?

Contentplanner - ongedateerde jaarkalender

Ieder succesvol bedrijf start met een plan

Als ondernemer heb je grootse plannen voor je bedrijf. Je bent hard bezig om aan je weg naar succes te timmeren. Dag in dag uit probeer je jouw producten of diensten te verkopen en jouw klanten zo goed mogelijk te helpen. Voor je het weet is het jaar alweer om en kijk je terug met de vraag "Wat heb ik eigenlijk gedaan?".

sparkitup-contentplanner-contentcreatie-socialmedia-marketing-doelen-dromen-ondernemer-min.jpg

Je bent druk bezig, maar ziet geen resultaat.

Al die dingen samen zorgt voor enorm veel stress en onrust. Je weet dat je aan de slag moet gaan met de zichtbaarheid van je bedrijf, maar je hebt geen idee  hoe je dit het beste aanpakt. Je hebt een plan nodig dat je stap voor stap hierbij helpt!

spark it up contentplanner logo blauw illgraffdesign min

Waarschijnlijk zit je vol met ambities en goede plannen, je hoeft ze alleen nog maar uit te voeren. En daar blijft het vaak steken. Je droomdoel blijft buiten bereik.

Over 5 jaar een succesvol bedrijf hebben kan bijvoorbeeld een heel mooi doel zijn, maar het is een groot project met een lange looptijd. Net als de meeste droomdoelen: een mooie huis, verre reizen etc…

Je kunt dan beter dit grote doel opdelen in kleinere subdoelen en bijbehorende taken. Dat is ook de reden waarom ik de Spark it up Contentplanner heb ontwikkelt. 

Deze planner helpt jou om met behulp van content marketing sneller die grote doelen te bereiken.

Content marketing klinkt als een zwaar iets. Maar het is niet meer dan een lange termijn strategie die ervoor zorgt dat jouw producten of diensten online bekend worden bij zoveel mogelijk klanten. En daardoor, uiteindelijk, omzet genereren.

Zie het als een duidelijke leidraad die je helpt om te bepalen waarover je wel of niet gaat tweeten, posten en schrijven op sociale media. Zo zorg je niet alleen voor meer structuur en rust in je hoofd, maar ben je dagelijks gericht bezig met de groei naar het succes van je bedrijf.
igd-contentplanner-branding-tools-contentmarketing-socialmedia-zichtbaarheidvergroten2-min.jpg

Elke stap brengt je korter bij je doel

Doordat je content marketing op een slimme manier gaat inzetten, heb je een doordacht plan met duidelijke termijnen voor je bedrijf. En zoiets is makkelijker vol te houden dan een abstract idee. Hierdoor weet je waar jouw focus op moet liggen, ga je meer efficiënt om met je tijd (geld en middelen), maar ben je ook meer productief bezig en ervaar je minder stress.

sparkitup-contentplanner-socialmedia-2021-inspiratie-planning-marketing-jaarplan-contentcreatie-min.jpg

Wil je meer groeien & succes? Werk AAN je bedrijf

Als brandcoach en marketing strateeg werk ik al meer dan 10 jaar met ondernemers samen. Dus ik weet uit ervaring dat het niet ligt aan je harde inzet of je tomeloze passe. Maar toch zie je geen resultaat.

Daarnaast ben je steeds bezig om IN je bedrijf je klanten zo goed mogelijk te helpen. Hierdoor vergeet je tijd te nemen om te werken AAN je bedrijf. Eerst geld in het laatje krijgen, dan komt de rest later wel.

Maar helaas, zo werkt het niet. Want je krijgt het steeds drukker. Met als gevolg dat je het overzicht verliest (waar was ik ook weer mee bezig?). En dat is precies de reden dat de meeste ondernemers altijd tijd te kort komen, hun dromen niet kunnen waarmaken of doelen bereiken.

Door met de contentplanner je contentmarketing op een slimme manier in te zetten ga je meer bewust om met je tijd. En besteed je jouw tijd alleen aan dat wat jou korter bij je doel brengt. Zo verleg je de focus van het posten “om maar zichtbaar te zijn”, naar het gestructureerd delen van waardevolle informatie waarmee je jouw zichtbaarheid vergroot én tegelijkertijd klanten aantrekt.

Hierdoor ervaar je minder stress over “wat je nu weer moet gaan verzinnen”, blijf je mooi op schema, werk je elke dag opnieuw AAN je bedrijf en laat je jouw business groeien.

Deze ondernemers gebruiken de Spark it up Contentplanner al:

Ik ben totaal geen planner!! Maar dit jaar probeer ik het eens anders te doen. Daarom heb ik deze mooie content planner gekocht. Ik ben meteen enthousiast aan de slag gegaan. Met alle hulpmiddelen en motiverende mails die Muriel biedt heb ik geen excuus meer om niet te plannen! De planner zelf is een cadeautje om te ontvangen, mooi in een bewaardoos en met gouden diamant pen!! De inhoud is overzichtelijk en bevat veel extra info en handvaten. Alles om het jaar zakelijk goed te plannen.
NatuurlijkCharlotte plant based bakery vegan bakkerij webshop min
Charlotte Post
Natuurlijk! Charlotte - Plantbased Bakery
Een shout-out naar mijn brandcoach Muriel van @illgraffdesign! 🤩 Niet alleen ben ik mede door haar input uitgekomen op mijn logo; maar geeft zij mij handvaten om te groeien tot de #bosslady die ik al ben en wil zijn in de toekomst! ⁠ ⁠
Van hulp met het schrijven van een ondernemersplan, naar het aanschaffen van haar toffe uitgebreide content planner om mijn lieve klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn, én alles voor mezelf op een rijtje te zetten 🖤 Hij is prachtig geworden!⁠
logo kelscats kattencoach kattenexpert paraveterinair
Kelsey Hendriks
Kels'Cats - Kattenexpert

De contentplanner is meer dan alleen een agenda

De Spark it Up contentplanner is een slimme tool dat je dagelijks helpt om effectief AAN je bedrijf te werken. Een vaste plek waar je al je gedachten, plannen en ideeën gestructureerd bundelt. Dat je motiveert, je visie duidelijk maakt en je helpt dit stap voor stap uit te voeren zodat jij je doelen kunt halen

Hoe kan de contentplanner jou als ondernemer helpen?

Liever eerst uitproberen? Dat kan natuurlijk ook! Download de gratis contentplanner template

Wat zit er in de contentplanner?

Een duidelijk plan geeft meer overzicht, structuur en rust. Daarom heb ik alle onderdelen van deze planner gebaseerd op bewezen time management en marketing technieken.

Door ermee aan de slag te gaan leer je om meer structuur aan te brengen, de focus te behouden op wat belangrijk is en werk je elke dag AAN je bedrijf, zonder dat je het wellicht doorhebt. 😉

Doelen stellen én halen

Bij plannen draait het om vooruit te denken en doen. Je leert hoe je een jaarplan opzet, alsook hoe je dit omzet naar hapklare brokjes die je over de maanden verdeeld.

Per week stel je subdoelen in waardoor je elke dag van elke maand effectief aan de slag gaat om je uiteindelijke droomdoel te halen.

Ook hou je maandelijks de groei bij van je followers, likes, nieuwsbrief abonnees en je omzet: Een bijzonder effectieve manier om je succes te meten én vieren!

sparkitup-contentplanner-2022-doelenstellen-socialmedia-2022-inspiratie-planning-marketing-jaarplan-13.jpg

Overzicht per maand

Een goede planning start met een duidelijke structuur en een goed overzicht. Elke maand bestaat uit 2 pagina's op A4-formaat zodat je in een oogopslag ziet wat je moet doen.

  Leer en groei elke maand.

  sparkitup-contentplanner-doelenbereiken-planning-contentmarketing-jaarplanner-min.jpg

  Eindeloos unieke content bedenken

  Door regelmatig waardevolle en unieke content te maken en posten op social media, je website blog of mailing word je zichtbaar en blijf je top-of-mind.

  De contentplanner bevat een stap-voor-stap uitleg over hoe je eindeloos goede content kunt bedenken vanuit jouw authentieke merk m.b.v. contentpijlers, thema's en doelen.

  En omdat je vooruit werkt, weet je exact wat je wanneer waar moet posten. Hallo rust in je hoofd!

  Effectieve contentplanning met wekelijkse takenlijst en dagelijkse todo’s

  Boordevol inspiratie en tips

  De contentplanner staat boordevol met handige hulpmiddelen zodat je nooit meer zonder inspiratie zit:

  Content inspiratie voor je content marketing plan

  De look & feel

  De Spark it Up Contentplanner heeft een hardcover soft-touch omslag in donkerblauw met gouden ringband en opdruk op A4-formaat. Door de ringband blijft de planner mooi plat liggen en klapt hij niet steeds dicht als je er iets in wilt schrijven.

  Ook scheuren de bladen niet makkelijk los. Want het binnenwerk is gedrukt op 120 grams houtvrij papier. Drukt niet door en omdat het FSC gecertificeerd is, is het bovendien goed voor mens, dier en milieu.

  stickers-sparkplanner-contentplanner-marketingkalender-fysieke-jaarplanner-planning-social-media_v2-min.jpg

  Extra bonus bij de planner

  Bij je bestelling ontvang je de gratis inhaakkalender met meer dan 1.900 inhaakmomenten, vakbeurzen, events, festivals en de vakanties van Nederland & België.

  contentplanner-luxe-doos-opbergen-contentmarketing-min.jpg
  Inclusief één gratis Make it Bloom coachingsessie van 60 minuten voor al je persoonlijke vragen en ideeën om je bedrijf goed in de markt te zetten.

  Een doelgerichte jaarplanner die je helpt om meer rust en overzicht te creëren. Zodat je dagelijks een stap vooruit gaat zetten voor de groei van je bedrijf.

  Hoe gebruik je de contentplanner?

  Door dingen op te schrijven kun je rust brengen in de chaos en ze voor je te zien. De meesten gebruiken de Spark it Up contentplanner puur voor orde, om structuur aan te brengen, voor to-do lijstjes, om hun doelen beter te definiëren a.d.h.v. een planning en om duidelijkheid te creëren als het allemaal door elkaar begint te lopen.

  Natuurlijk kun je naast de planner ook de agenda in je telefoon gebruiken voor al je afspraken. Hierdoor wordt de contentplanner dan een werkboek waar je mee aan de slag kunt gaan voor de groei van je bedrijf.

  Voor bijvoorbeeld het brainstormen over onderwerpen voor content, het opzetten van een social media contentplan om je diensten of producten te verkopen, hoe jij je bedrijf verder wilt door ontwikkelen, je doelen helder maakt, als naslagwerk etc…

  Om je de meeste flexibiliteit en vrijheid te geven bij jouw planning, heb ik de contentplanner ongedateerd ontworpen. Zo kun jij ermee starten wanneer jij er klaar voor bent

  Of dit nu aan het begin van het jaar is, halverwege het jaar of bijna aan het einde. Jij kiest zelf wanneer je ermee start.

  Bovendien krijg je maandelijks tips van een pro in je inbox om nog meer uit je planner te halen. Zo leer je niet alleen om dingen gedaan te krijgen, hoe je contentmarketing effectief kunt inzetten voor je bedrijf, maar ook hoe je meer in balans komt en de focus kunt behouden.
  De contentplanner heeft een handig maandoverzicht om meer structuur aan te brengen in je planning
  De contentplanner heeft een handig maandoverzicht om meer structuur aan te brengen in je planning

  Investeer in jezelf en start met een plan!

  De Spark it up Contentplanner is voor elk soort ondernemer geschikt, ongeacht de branche waarin jij je bevindt. Voor zowel jonge ondernemers die net pas zijn gestart, als voor doorgewinterde ondernemers die gericht met hun online zichtbaarheid aan de slag willen gaan.

  Of je nu een chaoot bent die meer structuur zoekt, een planner die meer inspiratie wilt of een dromer die zijn doel wilt bereiken.

  Mijn doel is namelijk om alle vormen en maten van ondernemers te helpen en te zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt. Niet om jezelf op de borst te kloppen, maar om beter te maken wat al goed is én dit durven te benoemen. Want als je jezelf niet uitspreekt, word je ook niet uitgekozen.

  Zodat je stappen kunt maken naar die extra omzet, geweldige klanten en dat succesvolle bedrijf waar je heerlijk trots op kunt zijn. Maar zolang je geen deadline zet aan je droom, blijft het dat wat het is…slechts een droom.

  En voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor slechts 75€ investeer je niet alleen in jezelf en je bedrijf, maar krijg je er ook een gratis Spark up your Business coaching sessie bij van 45 minuten voor al je persoonlijke vragen en ideeën om je bedrijf goed in de markt te zetten.

  MAAR het is aan jou... jij moet die eerste stap zetten.

  Jij mag kiezen: Wordt het één etentje, één kappersbeurt, één jurkje of 15 maanden lang effectief aan de slag om eindelijk jouw ultieme droomdoel te halen?
  Als je wacht op een teken, dit is ’em.
  Bestel nu de Spark it Up Contentplanner en start met een effectief plan voor meer zichtbaarheid en groei van je bedrijf!

  Liever eerst de Contentplanner uitproberen?​

  Dat kan natuurlijk ook!​

  Want wanneer je je hieronder inschrijft, ontvang je meteen de downloadlink voor de gratis template. Inclusief tips en uitleg over hoe je hem moet gebruiken. Kun je direct uitproberen of deze planner bij je past. Print hem uit en start direct met plannen!

  Marketing door

  Klik je op download template dan ontvang je niet alleen de template in je inbox. Maar ook een reeks van 4 automatische mails die jou helpen op het gebied van planning en je doelen bereiken met behulp van content marketing. Over uitschrijven doe ik niet moeilijk, dat kan in elke mail.