Slimme marketing tools voor meer focus

Heb je genoeg van urenlang voor je uitstaren en dingen bedenken, die je uiteindelijk nog geen resultaat opleveren?

Ga effectief aan de slag met je marketing werkzaamheden op een slimme manier. 

Waardoor het aantrekken van de juiste klanten, vergroten van je zichtbaarheid of je vindbaarheid verhogen een stuk makkelijker wordt. Op die manier ga je van druk bezig zijn, naar productief aan de slag met je bedrijf.
slimme marketing tools voor meer focus 6 min
Braindump notitieboek voor meer overzicht en rust

Braindump notitieboek

Kan je maar niet stoppen met piekeren? Maak je hoofd leeg en zet je gedachtegang op pauze door het op te schrijven. Want je brein is er om ideeën te hebben. Niet om ze allemaal te onthouden.

David Allen schrijft erover in zijn boek Getting Things Done. Een braindump is een ideale methode om een grote schoonmaak te houden in je hoofd. Door dit regelmatig te doen, help je jezelf om al jouw gedachtes en to-do’s UIT je hoofd te halen, OP papier te zetten.

Vergelijk het met het opruimen van je mailbox, het legen van je browsercache of het uitsorteren en opbergen van de was. Opgeruimd staat netjes. Zo krijg je meer rust in je hoofd en overzicht.

Ideaal om te gebruiken voor je content brainstormsessies, inspiratie opwekken en het ordenen van al de ideeën die je in je hoofd hebt.

Meer focus bij je socials met een helder plan

Social media is een onmisbaar element van je marketingmix om goed zichtbaar te zijn. Want er zijn honderden miljoenen mensen die gebruik maken van Social Media en jouw klant zit daar ook tussen. Maar daardoor raak je ook vaak het spoor bijster.

Niet voor niets is “wat moet ik posten op social media?” een van de meest gestelde vragen in Google. Dus je plaatst wat leuke plaatjes met een pakkende tekst, maar kost je enorm veel tijd om iedere keer weer wat leuks te bedenken. Daarnaast blijft het gewenste resultaat ook nog eens uit. En dat is zonde van je tijd.

Daarom heb ik een helder stappenplan opgezet volgens het I VALUE YOU principe. Dit is een slimme content marketingstrategie die je helpt met een duidelijke structuur voor posts waar je volgers dol op zijn. Op die manier maak je alleen nog content waar jij en je volgers iets aan hebben. En kan je stoppen met je tijd te steken in dingen die je toch niets opleveren.
Social media contentkalender in Excel voor 2023 en 2024 volgens het I VALUE YOU principe
Doelen stellen en halen met de Spark it up contentplanner

Doelen stellen én halen met de Spark it Up Contentplanner

Wil je aan de slag met een tool dat niet digitaal is, om effectief AAN je bedrijf te werken? Dat je motiveert, je visie duidelijk maakt en je helpt dit stap voor stap uit te voeren?

Dan is deze ongedateerde contentplanner op papier écht iets voor jou!

Door op een slimme manier je jarenplan op te stellen ga je gestructureerd aan de slag. Op die manier hou je het overzicht van waar je mee bezig bent. En zet je dagelijks een stap richting je uiteindelijke doel met behulp van contentmarketing.

Instagram branding templates voor je bedrijf

Met deze Instagram branding templates voor Canva kun je direct zelf aan de slag! Elk pakket bevat zowel stories als post templates voor een consistente uitstraling. En uiteraard kun je elke kleur en lettertype helemaal aanpassen voor jouw huisstijl!