Brand coach ill graff design - Focus academie & store

10 tips voor overtuigende teksten om je klant verleiden

10 tips voor overtuigende teksten om je klant verleiden

Waar gaat dit DIY artikel over?

Wil je leren om betere teksten te schrijven die je lezers overtuigen om iets te doen of het eens te zijn met je standpunt? Oké, dat is een domme vraag. Natuurlijk wil je dat!

Want jij weet net zo goed als ik hoe snel mensen tegenwoordig afgeleid zijn. En je wilt dat jouw content goed opvalt tussen alle andere mensen die content delen. Je wil jouw publiek bereiken. Ze raken. Zodat je dat plekje in het achterhoofd kan bemachtigen. Waardoor ze je beter (her)kennen, leren vertrouwen en jij voor die mensen de enige logische keuze wordt voor hun probleem.

En het zou geweldig zijn als dit allemaal vanzelf zou gaan. Maar als je al langer bezig bent met bloggen, gebruik maakt van mailings of je website inzet om je product of dienst te verkopen, dan weet je dat er veel tijd in gaat zitten om je klanten te overtuigen met je in zee te gaan.

Daarom leg ik je in dit artikel uit hoe je jouw tekst meer effectief inzet om je publiek te overtuigen. Met 10 tips die je direct kan toepassen op je verkooppagina, e-mailcampagne, blogbericht of landingspagina.

Hoe pas je het toe in je marketing?

De meest voorkomende zin die ik hoor bij het schrijven van teksten is: ‘Ik ben heel slecht in teksten schrijven.’ Toch weet ik zeker dat ook jij wervende teksten kan schrijven die overtuigen. Je moet alleen even weten hoe je dit goed aanpakt. Daarom leer ik je in dit artikel 10 tips om teksten te schrijven die je publiek zullen verleiden.

Deze inhoud is voor alleen voor Contentbank membership abonnees.

Wil jij toffe marketing ideeën zoals deze voor je webshop, social media posts of mailings altijd bij de hand hebben? Meld je dan aan als abonnee en profiteer van een arsenaal aan marketing inspiratie voor jouw bedrijf voor extra laag bedrag ter introductie. Zowel voor producten als voor diensten.

Login of Meld je aan