Brand coach ill graff design - Focus academie & store

Wat leuk dat je contact wilt opnemen...

Mijn naam is Muriel Snijders en ik leer je graag beter kennen tijdens een vrijblijvende afspraak van ongeveer 60 minuten.

Wie je bent, wat je doet, wat je passies zijn en je toekomstdromen. Ook kunnen we al jouw vragen over branding, design, marketing en de uitdagingen die je als ondernemer ervaart bespreken. Ik help je daarna graag verder met een aanpak die volledig bij jou past. Dit kan bij jou op locatie (mits in Limburg), telefonisch of via videobellen. Jij mag kiezen. 😉

Via het formulier hieronder maak je een afspraak op een moment dat dit jou het beste uitkomt in mijn online agenda. Kunnen we meteen kijken of het klikt…

Wil je jouw vraag liever per mail stellen? Stuur dan een mail naar info@illgraff-design.com. De eerstvolgende werkdag krijg je van mij een reply per mail.
contact-murielsnijders-afspraak-limburg-min.jpg

Koffie of thee staat voor je klaar

Ik vind het hartstikke tof als je langskomt, maar wil je wel van tevoren een afspraak maken? Dat kan door een leuk kaartje te sturen met de post, mij een appje te sturen of door je afspraak direct in mijn online agenda in te plannen. 

CONTACT GEGEVENS

BRAND COACH ILL GRAFF DESIGN

Bereikbaarheid

Maandag08:30 - 18:00
Dinsdag08:30 - 18:00
Woensdag08:30 - 18:00
Donderdag08:30 - 18:00
Vrijdag08:30 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Stay connected

Flourish & Bloom Community

Een fijne groep waar je terecht kan voor al je vragen, ideeën of even een praatje te maken met andere ondernemers in een open en vertrouwde sfeer.

LinkedIn

Meteen ook even connecten op Linkedin?