Brand coach ill graff design - Focus academie & store

Hi! Ik ben Muriel Snijders,
het gezicht achter de focus academie

En ik wil jou graag helpen om meer focus aan te brengen in je Merk & Marketing strategie, zodat je een solide basis hebt waar je zelf mee aan de slag kan gaan.

Muriel Snijders, brand coach bij ill graff design en de focus academie in Limburg

Multi-passionate ondernemer met een missie

Op Valentijnsdag in 2011 ben ik ill graff design gestart. Een reclamebureau in Limburg dat het anders zou doen als al die anderen die er al bestonden. Want ik wilde namelijk een team vormen met mijn klanten. Om zo van binnenuit te verbeteren wat al goed is en dit te benadrukken in hun communicatiemateriaal. 

In plaats van klanten te zien als een nummer dat veel geld in het laatje bracht. Want dat past namelijk niet bij mij. Ik ben niet van het harde geschreeuw, gladde praatjes of uurtje-factuurtje.

Zeker, als ondernemer wil je ook verdienen, maar dat was niet mijn doel. Ik wilde van betekenis zijn. Voor mijzelf, mijn partner, omgeving, en vooral ook voor mijn klanten.

Ook snakte ik naar een diepere connectie, in plaats van opdracht naar opdracht te gaan en alleen te doen wat was gevraagd. Als gevoels- en mensenmens wilde ik een duurzamere relatie aangaan met de personen voor wie ik een opdracht deed. Niet slechts enkele korte flings.

Want zo verbind je immers met elkaar, van mens tot mens. Waarbij je elkaar respecteert en waardeert. Het is die energie van elkaar zien en horen. Elkaar helpen om het beste in de ander naar boven te halen. Om ergens bij te horen, dat groter is dan wijzelf, dat ons beiden inspireert en een reden van bestaan geeft. Een purpose.

It's not how good you are. It's how good you want to be.
Muriel snijders focus academie merk marketing min

De mens met purpose verbinden

Mijn doel was niet mooie dingen maken (ookal ben ik daar goed in). Maar de mens met haar purpose verbinden. Een ondernemer per keer. Waardoor het ripple effect ontstaat om uiteindelijk de wereld mooier en gelukkiger te maken.

Met die reden heb ik daarom enkele jaren terug een herpositionering gedaan naar brand coach. Waardoor duidelijker naar voren komt wat ik voor een ander kan én wil betekenen. 

Vervolgens was het rebranding proces zelf slechts het uitvoeren van de puzzelstukjes die ineen vielen. Waar ik nu, jaren later, nog steeds trots op ben dat ik die stap heb genomen.

Doordat ik mijn gevoelens volgde, die diep verbonden zijn met het binnenste in mij (mijn ziel) vond ik mijn basis, mijn energie weer terug. Want als ik van daaruit vertrek. Elke keuze of beweging die ik doe, laat ontstaan vanuit mijn verlangen, dan breekt het mij ook niet op als ik keihard aan de slag ga. Misschien klinkt dit een beetje vreemd, maar zo is het wel.

Want werken vanuit je verlangens, zorgt ervoor dat je elk moment, elke stap die je doet, vervuld bent met dat wat je doet. Dan voed jij jezelf door datgene te doen wat rechtstreeks voortkomt uit je verlangens.

En dat wens ik ook voor jou! Dat je doet waarvoor je gemaakt bent. Zodat je geen gebrek meer hebt aan energie en plezier in je werk of in het ondernemen zelf.

Focus academie voor ondernemers die hun Merk & Marketing zelf willen doen

Samen met mijn kleine team aan experts heb ik inmiddels al honderden ondernemers geholpen om hun plek in de markt te veroveren. En kunnen zij hierdoor meer doen wat ze het liefste doen. Maar niet iedere ondernemer wilt haar Merk of Marketing uit handen geven. Daarom heb ik de Focus academie opgezet. Voor de ondernemers die het zelf willen doen.

Hierin leer je om zelf een solide basis neer te zetten van waaruit je kan vertrekken. Zo kan je namelijk gerichter mikken en schiet je sneller raak. Met als gevolg dat je marketing minder hard hoeft aan te duwen wat al klopt. En jij met volledig vertrouwen en overtuiging het podium kan pakken dat je verdient!

branding coach ondernemers zzp mkb limburg min

Voor ambitieuze ondernemers groot en klein

Als Merk & Marketing coach werk dolgraag samen met ambitieuze ondernemers die een impact willen maken op de wereld om hun heen. Om deze beter, mooier en fijner te maken. 

Die een duurzame verbinding willen aangaan met hun klanten met een verhaal dat raakt in hart, hoofd en ziel. En het beste willen halen uit hun bedrijf als ondernemer en als mens.

Zowel startende ondernemers als “oude rotten” in het vak.

Asset 3

Waar ik voor sta

No-nonsense communicatie,
doelgericht + betrokken,
authentieke merken,
slimmer werken
met duurzame strategieën.

Wat ik niet doe

Trends volgen,
jezelf klein houden,
gladde praatjes,
quickfix oplossingen,
of om dingen heen draaien.

Asset 4
Ik leer je graag beter kennen!

Spreekt mijn manier van werken je aan?

Plan dan een vrijblijvende koffiedate om te kijken of het klikt!

Tijdens dit kennismakingsgesprek leer ik je graag beter kennen… Wie je bent, wat je doet, wat je passie is en je toekomstdroom voor je bedrijf. Daarna help ik je als branding coach graag verder met een aanpak die volledig bij jou past. Spreek ik je binnenkort?