Brand coach ill graff design - Focus academie & store

Kom in de kas

Inhaken op Kom in de kas

Wat is Kom in de kas ?

Tijdens Kom in de kas openen meer dan 200 verschillende glastuinders door heel Nederland de deuren van hun kassen. Deze glastuinders (telers van groenten, bloemen, planten en fruit) laten trots zien welke mooie producten zij telen en hoe ze dit doen. Het zijn leuke en ook zeker leerzame dagen voor jong en oud.

In 1977 werd voor het eerst de naam ‘Kom in de Kas’ officieel gevierd. Sindsdien trekt dit evenement jaarlijks heel veel bezoekers die graag eens een kijkje willen nemen in de mysterieuze kassen langs de weg. Na een recordaantal van 228.000 bezoekers in het jubileumjaar 2002, steeg Kom in de Kas naar de respectabele achtste plaats van de Top 10 Landelijke Evenementen (ReSpons Evenementen Top 100 2003). 

Hoe pas je het toe in je marketing?

Als je planten/bloemen/groente e.d. kweekt mag je natuurlijk Kom in de Kas niet missen. Maar ook als hovenier, tuincentrum, restaurant of school kan je hier prima op inspelen in je marketing.

Deze inhoud is voor alleen voor Contentbank membership abonnees.

Wil jij toffe marketing ideeën zoals deze voor je webshop, social media posts of mailings altijd bij de hand hebben? Meld je dan aan als abonnee en profiteer van een arsenaal aan marketing inspiratie voor jouw bedrijf voor extra laag bedrag ter introductie. Zowel voor producten als voor diensten.

Login of Meld je aan