Gratis koffiedate voor ondernemers

Een koffiedate is een eenmalige, vrijblijvende coaching sessie van maximaal 30 minuten. Tijdens deze gratis marketing sparringsessie bespreken we waar jij tegenaan loopt als ondernemer zijnde en hoe je dit eventueel met enkele tips al zelf verder kan aanpakken.

Mede door mijn jarenlange ervaring als coach en ondernemer herken ik de problemen waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Soms kan het ondernemerschap best lastig zijn en zit je midden in je blinde vlek. Geeft niets, hebben we allemaal wel eens. 😉

Laat mij je helpen die te verkleinen. Want een frisse blik kan meer opmerken en helpt je dingen in een ander licht te zien. Daarom is het voor veel ondernemers een prettige en laagdrempelige manier om nieuwe inzichten op te doen. Waarbij je meteen de handvaten krijgt om er zelf mee aan de slag te gaan.

Gratis koffiedate - marketing sparringsessie

Voor verschillende ondernemers is deze gratis marketing sparringsessie erg waardevol geweest

Lees de reviews van de ondernemers die jou al zijn voorgegaan en krijg helder wat een gratis coaching sessie voor jou kan betekenen.

review gratis marketing sparringsessie
"Door het stellen van subtiele vragen heeft Muriel me gedwongen om mijn start up vanuit een ander licht te bekijken en heeft ze me laten inzien dat mijn benadering niet de juiste was. Mijn koers is onveranderd, maar het voertuig is door de heldere kijk van Muriel veranderd. En dit alleen al tijdens een van haar bekende koffiemomenten. "
logo bc webdesign marketing
Boris Cornelissen
On Target
"Muriel geeft duidelijke tips die gericht zijn op jouw specifieke situatie. In mijn geval vond ik het fijn dat ze het vanuit een creatieve kant kon bekijken. Ik heb nu een duidelijke analyse van mijn bedrijf en goede tips waar ik mee aan de slag kan."
andrea beckers
Andrea Beckers
BeckFlash Fotografie
"Ik vond het gesprek met jou super prettig. Jij gaf me de ruimte om open over mezelf te vertellen. Daarbij straal je positiviteit en luchtigheid uit. Ik heb je als authentiek, helder en direct ervaren. Bedankt nogmaals voor je tijd. Was zeker van waarde voor mij."
Marcel Boymans
Mind & body worker

Veelgestelde vragen over de koffiedate

Zowel startende ondernemers als “ouwe rotten” hebben baat bij deze gratis feedback- en meedenksessies. We bespreken dat waar jij het over wilt hebben; zichtbaarheid, klanten aantrekken, merkbeleving, je bedrijf in de markt zetten, prijsbepaling, structuur, focus en de vele andere situaties die kunnen voorkomen binnen het ondernemerschap. Maar het kan net zo goed gaan over dat je voelt dat je een verandering wilt, maar je weet niet wat of hoe. Samen komen wij er wel uit.
Niet alleen is het een heerlijke, laagdrempelige manier om ongedwongen kennis te maken met andere ondernemers en mogelijke opdrachtgevers. Maar ook zijn deze gratis feedback- en meedenksessies voor mij heel leerzaam en inspirerend. Het is niet voor niets dat samen delen, samen leren en samen groeien voor mij hoog in het vaandel staat. Zodat het niet alleen maar eenrichtingsverkeer is. 😉

Wanneer je jouw gratis koffiedate inboekt kan je er voor kiezen om dit telefonisch te doen of via videobellen. Je krijgt een bevestiging per mail, waarin ook direct de link zit om de afspraak aan je agenda toe te voegen. Je krijgt 24 uur vooraf nog een herinnering.

Jouw tijd is kostbaar, net zoals mijn tijd. Maar ik weet ook hoe het is om ondernemer te zijn en dat het dan nét even niet uitkomt. Je toch even een klant wilt helpen of naar een betaalde klus moet. Dat begrijp ik. Dan kan je met de link in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen, tot 24 uur van te voren je afspraak verzetten of annuleren. Dat is wel zo handig. 😉

Misschien heb je meer verdieping nodig, meer tijd of kan je wel een vaste sparringpartner gebruiken voor je Merk & Marketing hulpvragen. Iemand die jouw taal spreekt, motiveert, kritische vragen stelt, je aan het denken zet, maar ook de stok achter de deur is en je helpt knopen door te hakken. Dan zijn mijn Vaste Sparringsessies wellicht meer interessant voor jou.