Brand coach ill graff design - Focus academie & store

Welke groeistrategie werkt voor jouw bedrijf?

Groeien als bedrijf met deze 6 groeistrategieën van Ansoff

Waar gaat dit DIY artikel over?

Als ondernemer wil je groeien. Want ‘Stilstand is achteruitgang.’ Een wijsheid zo oud dat deze op een tegeltje kan. Maar dat maakt hem niet minder waar. Namelijk groeien als bedrijf, is van fundamenteel belang om te overleven in de markt. En die groei komt je niet zomaar aanwaaien. Een gedegen plan van aanpak is hierbij essentieel.

In dit artikel leg ik maar liefst 6 verschillende groeistrategieën uit, ontdek je de voor-en nadelen en kan je makkelijker jouw positie in de markt bepalen.

 

Hoe pas je het toe in je marketing?

Wanneer je wil groeien als bedrijf, dan is een plan van aanpak belangrijk. Vooral als je een gezond bedrijf wilt hebben, groeiambities hebt en je bedrijfsresultaten wilt verbeteren. Ontdek de 4 groeistrategieën van Ansoff, zodat ook jij geïnspireerd aan de slag kunt met de groei voor jouw bedrijf.

Deze inhoud is voor alleen voor Contentbank membership abonnees.

Wil jij toffe marketing ideeën zoals deze voor je webshop, social media posts of mailings altijd bij de hand hebben? Meld je dan aan als abonnee en profiteer van een arsenaal aan marketing inspiratie voor jouw bedrijf voor extra laag bedrag ter introductie. Zowel voor producten als voor diensten.

Login of Meld je aan