logo illgraffdesign brandcoach branding webdesign limburg250

Wil jij meer leuke klanten aantrekken?

Die klanten waar je maar al te graag 7 dagen per week mee aan de slag wil gaan? Waar je een enorme boost van energie van krijgt en waar je ontzettend happy van wordt? Dan mag je dit webinar absoluut niet missen!

Want in dit webinar onthul ik het geheim van hoe jij het hart kan veroveren van jouw ideale klant.

ideale klanten aantrekken webinar min

De juiste klanten aantrekken lukt niet?

Merk je dat maar mondjesmaat klanten binnenkrijgt? Of dat de klanten die je dan aantrekt, niet het soort klanten zijn die je ook écht wilt hebben? En je vooral te maken hebt met die energie zuigende, voor een dubbeltje op de eerste rij zittende en super irritante klanten die maar steeds blijven zeuren om korting of je constant lastig vallen in je vrije tijd?

Ondanks dat ze je helpen om de rekeningen te betalen, zijn het stuk voor stuk klanten die je eigenlijk niemand gunt.⁠ ⁠Waarom zeggen die leuke klanten geen ja tegen jou?⁠ ⁠

Troost je, je bent heus niet de enige…

Veel ondernemers vallen in de valkuil om iedereen te willen helpen. Maar zo werkt het niet. Want als je iedereen probeert te bereiken, luistert uiteindelijk niemand. Puur omdat ze zich niet persoonlijk aangesproken voelen.

Herken jezelf in dit scenario? Ontdek hoe je jouw ideale klanten wél aanspreekt en laat ze meteen voelen dat jij de oplossing bent waar ze naar op zoek zijn.

Stel je eens voor dat je jouw droomklanten moeiteloos kan aantrekken...

webinar-ideale-klanten-aantrekken-min.png
Zou dat niet heerlijk zijn? 😍
Maar dan moet je wel eerst weten wie die personen zijn…

Hoe verover je het hart van je ideale klant?

Registratie voor dit gratis webinar sluit in
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Meld je nu al aan voor de volgende keer. Dan krijg je van mij een seintje zodra er een nieuwe datum is.
klanten aantrekken ideale klant webinar

Ontdek hoe jij jouw ideale klanten kan aantrekken, zonder hard te schreeuwen

Dit webinar is perfect voor ondernemers die weinig tot geen klanten hebben of klaar zijn om te stoppen met klanten die jou niet waarderen. Ook als je moeite hebt met het verwoorden van wat je kan betekenen voor een ander op je website of social media, biedt dit webinar waardevolle inzichten.

Tijdens dit webinar ontdek je hoe je in huid van jouw ideale klant kunt kruipen. Ik laat je zien hoe je hierop inspeelt en hoe je jouw ideale klant het beste kunt aanspreken.

Door slechts een uur van je tijd te investeren leer je om een diepere connectie met je ideale klant aan te gaan. Leer je hun behoeftes beter te begrijpen, twijfels weg te nemen en ontdek je hoe je hun verlangens vervult. Hierdoor krijg je de tools en strategieën in handen om je ideale klant op de juiste manier aan te spreken en hen te overtuigen van de waarde die jij te bieden hebt.

Op die manier kan je gerichter mikken en schiet je sneller raak.

Muriel Snijders, brand coach, aangenaam!

Net als jij ben ik een ondernemer met een plan. Zo zie ik het als mijn persoonlijke missie om jou te helpen ontdekken en bereiken waar je voor gemaakt bent.

In een verzadigde markt waarin harde schreeuwers alle aandacht opeisen, is het essentieel om gehoord en gezien te worden. Alleen zo behaal je de gewenste resultaten. Als brand coach ben ik gespecialiseerd in het creëren van focus in jouw merk en marketing, zodat jouw unieke meerwaarde zichtbaar wordt. Hierdoor ervaar je minder concurrentie en word je onweerstaanbaar voor de allerbeste klanten.

Tijdens dit webinar leg ik de nadruk op jouw droomklant en geef ik je praktische tools om hen op de meest effectieve manier aan te trekken. Samen zorgen we ervoor dat je een helder beeld krijgt van jouw ideale klant en hoe je hen op een krachtige manier kunt aanspreken.

In dit webinar over je ideale klant krijg jij heldere antwoorden op vragen zoals:

Dit webinar is jouw sleutel tot het aantrekken van de klanten waar je echt mee wilt werken. Dus schrijf je nu in!

brand coach muriel snijders merk marketing klanten aantrekken webinar

Reserveer jouw plek

Nog 6 plekken beschikbaar

Ben jij erbij op 28 juli om 14 uur?

Mis deze kans niet om jouw ideale klant echt te begrijpen en zet die eerste stap. Zodat je klanten kan aantrekken waar jij dolgelukkig van wordt.

Wanneer jij je inschrijft voor dit webinar ontvang je van mij een mail met de link voor de online meeting en aanvullende informatie om je goed voor te bereiden op het webinar. Ook krijg je 24 uur vooraf een reminder.

arrow left 1 1