logo illgraffdesign brandcoach branding webdesign limburg250

Wil jij meer klanten aantrekken?

Of beter gezegd, wil jij het juiste soort klanten aantrekken? Klanten waar je het liefst 7 dagen per week mee aan de slag wil gaan. Waar je enorm veel energie van krijgt en mega happy van wordt? Dan mag je dit webinar absoluut niet missen!

Want in dit webinar ga ik je precies uitleggen hoe je het hart kan veroveren van jouw ideale klant.

ideale klanten aantrekken webinar min

Wil je meer leuke klanten aantrekken?

Merk je dat maar mondjesmaat klanten binnenkrijgt? Of dat de klanten die je dan aantrekt, niet het soort klanten zijn die je ook écht wilt hebben? En je vooral te maken hebt met die energie zuigende, voor een dubbeltje op de eerste rij zittende en super irritante klanten die maar steeds blijven zeuren om korting of je constant lastig vallen in je vrije tijd?

Ondanks dat ze je helpen om de rekeningen te betalen, zijn het stuk voor stuk klanten die je eigenlijk niemand gunt.⁠ ⁠Waarom zeggen die leuke klanten geen ja tegen jou?⁠ ⁠

Troost je, je bent heus niet de enige…

Veel ondernemers vallen in de valkuil om iedereen te willen helpen. Maar zo werkt het niet. Want als je iedereen probeert te bereiken, luistert uiteindelijk niemand. Puur omdat ze zich niet persoonlijk aangesproken voelen.

Stel je eens voor dat je jouw droomklanten moeiteloos kan aantrekken...

webinar-ideale-klanten-aantrekken-min.png
Zou dat niet heerlijk zijn? 😍
Maar dan moet je wel eerst weten wie die personen zijn…

Hoe verover je het hart van je ideale klant?

Registratie voor dit gratis webinar sluit in
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Meld je nu al aan voor de volgende keer. Dan krijg je van mij een seintje zodra er een nieuwe datum is.

Muriel Snijders, brand coach, aangenaam!

Net als jij ben ik een ondernemer met een plan. Zo zie ik het als mijn persoonlijke missie om te zorgen dat jij kan doen waarvoor je gemaakt bent. 

Want als je niet gehoord of gezien wordt in een volle markt waarin hard schreeuwen alle aandacht opeist, dan val je niet op. En haal je ook niet de resultaten die je wilt.
Door als brand coach focus aan te brengen in je merk en marketing help ik jouw onderscheidend vermogen zichtbaar te maken. Ervaar je minder concurrentie en word je aantrekkelijk voor de allerbeste klanten.

Daarom ligt bij dit webinar de nadruk op jouw droomklant en hoe je deze het beste kan aantrekken.

In dit webinar over je ideale klant krijg jij de antwoorden op:

brand coach muriel snijders merk marketing klanten aantrekken webinar
klanten aantrekken ideale klant webinar

Ontdek hoe jij jouw ideale klanten kan aantrekken, zonder hard te schreeuwen

Dit webinar is geschikt voor jou als ondernemer wanneer je weinig tot geen klanten hebt. Of als je het zat bent om te werken met klanten die jou niet waarderen en voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten. Maar ook voor ondernemers die moeite hebben om te verwoorden op hun website, social media (of andere vormen van communicatie) wat je voor een ander kan betekenen. 

Tijdens dit webinar ontdek je hoe je in de huid van jouw ideale klant kan kruipen. Waardoor helder wordt waar deze behoefte aan heeft, welke twijfels er zijn, welk gevoel deze wil ervaren, hoe je hierop inspeelt en waar je vervolgens die ideale klant het beste kan aanspreken.

Op die manier kan je gerichter mikken, ervaar je minder concurrentie en trek je moeiteloos de klanten aan waar jij zo happy van wordt.

Reserveer jouw plek

Nog 8 plekken beschikbaar

Ben jij erbij op 31 maart om 14 uur?

Wanneer jij je inschrijft voor dit webinar ontvang je van mij een mail met de link voor de online meeting en aanvullende informatie om je goed voor te bereiden op het webinar. Ook krijg je 24 uur vooraf een reminder.

arrow left 1 1