Brand coach ill graff design - Focus academie & store

Flourish & Bloom Mastermind

Een offline bijeenkomst in Limburg voor ambitieuze ondernemers, groot en klein. Onder het motto: samen delen, samen leren, samen groeien. Met als doel persoonlijke groei en de groei van ieder zijn business.

Flourish & Bloom Mastermind
Mastermind in Limburg: Flourish & Bloom

Waarom wil ik deze Mastermind in Limburg opzetten?

Toen ik begon met ondernemen was ik non-stop op zoek naar kennis. Tot ik ontdekte dat ik al veel wist, maar het mij vooral niet lukte om dit om te zetten in concrete succesvolle acties. Ik vond alles leuk, en werd continue afgeleid. Nooit ergens de tijd voor om het écht uit te voeren.
Via via kwam ik uiteindelijk in contact met andere like-minded ondernemers waarmee ik kon spiegelen. Met wie ik kon sparren over de dingen waar ik tegenaan liep. Waarvan ik kon leren, door samen onze kennis te delen en elkaar zo te helpen. Hierdoor kon ik echt stappen gaan maken in het ondernemerschap. Ik noem dat volwassen worden. 😂
En zo voelt het ook. Dat je gaat groeien en bloeien. Als ondernemer en als mens.

Wel online, of boven de rivieren, maar niet in de buurt

Omdat ik een groot voorstander ben van kennis en ervaringen delen, ging ik op zoek naar netwerkclubs die mij hetzelfde gevoel gaven als mijn business buddies. Zodat ik als ondernemer anderen kon helpen, maar ook andersom. Ik vond enkele online Facebook groepen en offline Masterminds in Utrecht, Nijmegen en Amsterdam die bij mij passen.

Maar tot nu toe heb ik geen ondernemersgroep gevonden in de buurt waar er een échte hechte band is tussen de ondernemers. En ze elkaar beter willen maken, zonder dat ze er zelf wat voor terug willen hebben (opdrachten, klanten, ofwel… geld). Daar ben ik niet zo van. 

Dus zet ik er zelf maar eentje op. Want ik weet hoe frustrerend het kan zijn als ondernemer met een eigen bedrijf. Soms heb je gewoon even sparringpartner nodig. Een die voor je zit – niet digitaal is – en je een luisterend oor kan bieden. Je een schouderklop geeft, een helpende hand biedt, een frisse blik biedt en je uit je blinde vlek haalt. Alsook stimuleert om het beste uit jezelf te halen.

Als ondernemer heb je soms een klankbord nodig

Omdat je; Knopen wilt doorhakken, maar je niet weet hoe je dit het beste kan doen. Steeds het gevoel hebt dat je er alleen voor staat. En er niemand om je heen is met wie je écht even kan sparren over je ondernemersuitdagingen, plannen en dromen.

Omdat je partner bijvoorbeeld geen ondernemer is. En je vrienden en familie een ideaal plaatje in hun hoofd hebben van het ondernemerschap – vaak het verkeerde. Of dat je niet open durft/kunt zijn wanneer je het soms wat moeilijk hebt, bang dat de ander het niet begrijpt.
Daarom zou het superfijn zijn als je een groep ‘like-minded’ ondernemers om je heen hebt. Die je helpen om een strategie voor de groei van je bedrijf te bepalen. Of waarbij je gewoon je hart kunt luchten over de dingen waar je tegen aan loopt als ondernemer, maar je die hulp niet in je naaste omgeving kunt vinden.
Bekende problemen waar ondernemers in Limburg tegenaanlopen

Herken jij jezelf hierin?

Samen groeien als ondernemers

Daarom wil ik met een aantal gemotiveerde ondernemers offline aan de slag; Het werkplaats-idee zeg maar. Een Mastermind van ambitieuze ondernemers, groot en klein. Met als doel persoonlijke groei en de groei van ieder zijn business. Maar ook ondernemen weer een feestje vind en mooie nieuwe connecties maakt.

Wat houdt de Mastermind in?

Door een combinatie van brainstormen, educatie, wederzijdse verantwoording en ondersteuning scherpen we jouw bedrijf en persoonlijke kennis en kunde aan. Een moment waarop we elkaar kunnen inspireren en motiveren om het beste in onszelf en elkaar naar boven te halen. To nourish and flourish.

Van ondernemer tot ondernemer. Van mens tot mens.

Wat is het niet?

Asset 3

Voor ambitieuze ondernemers groot en klein

Om deze Mastermind succesvol te laten worden dat je er ook écht iets aan hebt, zijn een paar dingen wel van belang:
Connectie maken met andere ondernemers tijdens de Mastermind in Limburg
Ik leer je graag beter kennen!

Tof dat je wilt meedoen met de Flourish & Bloom Mastermind

Wanneer jij je hieronder aanmeldt, zet ik je op de lijst voor de lokale Flourish & Bloom Mastermind. Zodra e.e.a. meer helder is in welke vorm en het hoe en wat, krijg je van mij een seintje. Ik heb er in ieder geval al enorm veel zin in en kan niet wachten om samen aan de slag te gaan.
Marketing door