Brand coach ill graff design - Focus academie & store

Worstel jij vaak met je marketing of communicatie?

Elke. Dag. Opnieuw. Moet jij jezelf “in the picture” zetten om maar goed zichtbaar te zijn. Daarom post je regelmatig op social media, schrijf je blogs of stuur je maandelijks een mail naar je abonnees.

Maar dat heet ook dat je dagelijks weer iets nieuws moet bedenken. Met een originele posts, goed vindbare blogs en mailings die je clicks opleveren. En dat is niet altijd even gemakkelijk.

Hoe fijn zou het dan wel niet zijn als je een contentbank had waar tal van content ideeën, voorbeelden en kant-en-klare templates binnen handbereik liggen?

Wat is een contentbank?

Wellicht heb je online al eens gehoord dat marketeers het hebben over een content library of contentbank. Waarbij grote bedrijven een interne bibliotheek opzetten voor hun content marketing, zodat alle afdelingen binnen dat bedrijf toegang hebben tot die inhoud. Die interne bibliotheek is dan meestal gevuld met templates, afbeeldingen, voorbeelden en ander communicatiemateriaal. Waardoor ze altijd inspiratie hebben voor hun Merk & Marketing communicatie. Super handig natuurlijk! Maar helaas heb jij (nog) geen groot bedrijf…

Daarom staat het creëren van content of andere vormen van marketing communicatie bovenaan je todo-lijst om je bedrijf te laten groeien, maar waar begin je eigenlijk?

Je wilt maar al te graag aan de slag gaan met klanten aantrekken en je omzet te vergroten. Maar je loopt steeds vast bij het maken van content. Doordat je geen inspiratie hebt, niet weet waar te beginnen of geen vertrouwen hebt in dat wat je doet, ook het juiste is.

Daarom durf je niet eens te denken aan het lanceren van een nieuw product of dienst. Ik bedoel, met jouw drukke schema, wie heeft überhaupt de tijd om die nieuwe ideeën tot leven te laten komen?

Je weet dat je dagelijks aan de slag moet met je zichtbaarheid. En je waardevolle content moet delen om je bedrijf te laten groeien. Maar als freelancer of als kleine ondernemer heb je niet de kennis, middelen of de tijd om dit goed op te zetten.

Je voelt je gewoon zo enorm overweldigd en afgeleid door alle opties en dingen die je zou kunnen doen voor je marketing, dat je liefst helemaal niets doet, dan kan het ook niet misgaan.

Daarom heb ik een Contentbank voor jou opgezet waar je gebruik van kan maken

Een online bibliotheek waarmee je jouw marketing promotie op de rit krijgt, verkoop stimuleert en meer klanten kan aantrekken.

Niet alleen is het een kennisbank met artikelen die je leren om in contact te komen met je klant. Maar ook bevat het stappenplannen die je leren om je marketing effectiever in te zetten, achtergrond informatie over speciale momenten in het leven van je klant, de klantreis en voorbeelden van marketingcampagnes alsook social media posts.

De Contentbank zit boordevol nuttige bronnen

Bruikbaar voor elk soort ondernemer. Ongeacht branche, bedrijfsvorm en het soort producten of diensten dat je verkoopt.

1

Hoe gebruik je inhaakmomenten

Inhakers zijn leuk om te zien, maar een stuk moeilijker om zelf te maken. Daarom kan je per onderwerp een uitgebreid artikel vinden over hoe je die speciale dag kan inzetten voor jouw eigen Marketing promotie.

2

DIY Marketingpromotie

Je hebt geen duur marketingbureau nodig om goed in de kijker te staan. Want veel kan je ook zelf doen, als je weet hoe je dit doet. Met de stappenplannen in de Contentbank leer je hoe je dit effectief aanpakt.

3

Gratis ebooks

De uitwerking van je Marketing communicatie staat of valt met een goede strategie. Door met de werkboeken aan de slag te gaan zet je een heldere strategie neer en krijg je een solide basis voor je Merk.

4

Templates voor je boodschap

Of het nu een social media post betreft, een salespagina of een mailing, voor al je communicatie heb je tekst nodig. Iets dat lekker wegleest en aanspreekt. Met de handige templates, maak jij pakkende teksten in een handomdraai.

5

Handige checklists

Er komt nogal wat kijken bij het opzetten van een effectieve Marketing campagne, website of shop. Met de overzichtelijke checklists, die je direct kan downloaden, weet je zeker dat je geen enkele stap meer overslaat of vergeet.

6

Canva design sjablonen

Van je social media post tot het e-book dat je wil promoten heb je een visueel design nodig dat de aandacht trekt. Met de gratis Canva sjablonen in de Contentbank kan je direct aan de slag. Uiteraard zit de handleiding erbij!

Doordat er elke maand nieuwe artikelen aan de Contentbank worden toegevoegd, vergroot je jouw kennis en blijf je altijd up-to-date met je Marketing communicatie. Zo weet je precies wat je moet doen om goed zichtbaar te zijn. Maar leer je ook steeds nieuwe manieren om je publiek te vertellen wat jij voor ze kan betekenen.

De contentbank helpt je Marketing en Merk Communicatie op de rit te krijgen met voorbeelden

Stel je eens voor dat...

Want elke maand opnieuw krijg je met de contentbank:

Meer zichtbaarheid

Tal van contentideeën om jouw zichtbaarheid te vergroten en je te positioneren als een echte expert.

Meer impact

Verhoog de effectiviteit van je marketing campagnes en maak hiermee meer impact in minder tijd.

Meer klanten

Met een heldere focus in je marketing ga je gerichter mikken en schiet je sneller raak.

Deze contentkalender is zo enorm uitgebreid, dat er voor ons veel haakjes en aanknopingspunten zijn te vinden. Dat scheelt enorm veel voorwerk! Tevens zeer praktisch toepasbaar. Ik zeg top!
logo wie is u marketing communicatie adviseur min
Cyriel Hendrix
AgriDirect
Originaliteit, altijd meedenkend en een snelle afhandeling zijn één van de eigenschappen van Ill Graff Design. ZIJ heeft ONS op de kaart gezet wat betreft social media, zowel wat betreft onze websites als ook Facebook.
logo eetcafe partycentrum mareveld restaurant horeca
Marianne Horsmans
Eetcafé & Partycentrum Mareveld

Krijg direct toegang tot de contentbank

Door de handige en praktische tips kan je snel en eenvoudig met de Contentbank aan de slag. Je hoeft je alleen aan te melden als member en je kan direct van start. Work smarter, not harder! 😉

Na je bestelling krijg je direct toegang tot de Contentbank. Zo kan je er meteen mee aan de slag.

100% tevredenheidsgarantie

Ik ben ervan overtuigd dat je dol zal zijn op de Contentbank, omdat het je wel tientallen uren per week bespaart EN je helpt om op een effectieve manier in contact te komen met je klanten. En aangezien ik zeker weet dat dit een game-changer voor je gaat worden, kan je hem nu een maand proberen voor een extra laag bedrag. Dus als je er om welke reden dan ook niet blij mee bent, stuur mij dan binnen 7 dagen na aankoop een e-mail en ik geef je een volledige terugbetaling.