Inhaken op bijzondere dagen

Een geslaagde inhaker, toffe post maken of een effectieve mailing is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

En natuurlijk kan een inhaakkalender je communicatie een stuk gemakkelijker maken. Maar niet iedereen weet hoe je die speciale dagen in het leven van je klanten, kan omzetten naar een origineel bericht dat past bij jouw unieke bedrijf.

Daarom kan je per onderwerp een uitgebreid artikel vinden over hoe je die speciale dag kan inzetten voor jouw eigen marketing promotie. Met zowel voorbeelden van producten als diensten.

Bovendien kan je ze filteren op maand, thema en zoekwoord. Wel zo handig.

Kerst marketing tips voor de feestdagen
December

Kerstmis

Kerst is the most wonderful time of the year. En als ondernemer weet je dat dit een gouden kans is om je merk te laten schitteren. Of je nu een lokale winkelier bent, een online webshop runt, diensten aanbiedt of ergens daartussenin zit. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw marketingboodschap niet verloren gaat in de zee van festiviteiten en aanbiedingen? Speciaal voor jou, de ondernemer die zoekt naar die gouden kerstmarketing tips, heb ik dit uitgebreide artikel samengesteld. Hierin vind je inspiratie, inzichten en praktische tips om deze kerstperiode jouw bedrijf echt te laten stralen. Dus zet je kerstmuts op, en laten we beginnen!

Lees verder »
Thanksgiving marketing tips
November

Thanksgiving

Thanksgiving marketing draait niet alleen om het verhogen van de verkoop, maar ook om een diepere connectie te maken met je klanten en echte dankbaarheid te tonen. In dit blog ontdek je hoe je dit seizoen op authentieke wijze je merk kunt versterken, terwijl je je voorbereidt op het drukke feestelijke seizoen dat voor de deur staat

Lees verder »
Cyber Monday Marketing tips
November

Cyber Monday

Wil je dit jaar écht knallen met je Cyber Monday-verkoop? Lees dan zeker dit artikel met bewezen marketingstrategieën en tips die gegarandeerd de aandacht van je shoppers trekken. Mis deze gouden tips niet en bereid je voor op een recordbrekende verkoopdag!

Lees verder »
singles day marketing tips
November

Singles Day

Als je nog niet bekend bent met Singles Day, loop je echt iets mis. Verkopen op deze dag overtreffen zelfs die van Black Friday en Cyber Monday gecombineerd, waardoor het een gouden kans is om jouw omzet een flinke boost te geven. In dit blog onthul ik de marketinggeheimen die zowel toonaangevende als opkomende merken gebruiken om het maximale uit Singles Day te halen.

Lees verder »
black friday marketing tips voor ondernemers
November

Black Friday

In dit artikel duiken we diep in de wereld van Black Friday marketing. Van het optimaliseren van je website, bepalen van je kortingspercentages tot de kunst van adverteren op social media en Google, en van emailmarketing strategieën tot tips voor fysieke winkels. Wil je weten hoe je je verkoop tijdens deze drukke winkelperiode kunt maximaliseren? En hoe je klanten een onvergetelijke ervaring kunt bieden? Lees dan snel verder en ontdek de gouden tips en tricks voor een succesvolle Black Friday!

Lees verder »
Halloween marketing tips
Oktober

Halloween

Zodra de bladeren beginnen te vallen en de nachten kouder worden, weet je dat Halloween nadert. Een feest vol griezels, spoken en vooral veel plezier. Maar wist je dat Halloween ook een gouden kans is voor jou als ondernemer? Terwijl huizen versierd worden met spinnenwebben en pompoenlantaarns, biedt het ook een unieke mogelijkheid om je producten en diensten in de griezelige schijnwerpers te zetten. Of je nu een ervaren marketeer bent of een beginner, deze Halloween marketing tips zullen je helpen om het meeste uit dit spookachtige seizoen te halen.

Lees verder »
Lash stylist day marketing promotie voor de wimper specialist
September

Lash stylist day

Lash Stylists’ Day is geen breed erkende of gevierde vakantie of evenement. Maar het is een specifieke dag die door House of Lashes in 2015 is opgericht. Binnen de schoonheidsindustrie wordt deze dag gevierd om lash stylists (wimperstylisten) te erkennen en te waarderen.

Lees verder »
Inhaken op Burendag
September

Burendag

Burendag is een kans om de focus te leggen op lokale betrokkenheid, gemeenschapsopbouw en klantrelaties. Het benadrukt de menselijke kant van zakendoen en kan helpen bij het opbouwen van vertrouwen en loyaliteit binnen de gemeenschap waarin je als ondernemer actief bent. Elk bedrijf dat waarde ziet in deze aspecten zou Burendag als een waardevolle marketingkans kunnen zien.

Lees verder »
Inhaken op Kom in de kas
April

Kom in de kas

Als je planten/bloemen/groente e.d. kweekt mag je natuurlijk Kom in de Kas niet missen. Maar ook als hovenier, tuincentrum, restaurant of school kan je hier prima op inspelen in je marketing.

Lees verder »
Inspirerende Vaderdag marketing campagnes voor social media
Juni

Vaderdag

Maak je geen zorgen als je nog niet bent begonnen aan je Vaderdag marketing voor dit jaar. Ik heb namelijk een lijst samengesteld met campagne-ideeën die zowel gemakkelijk als effectief zijn. Zelfs voor die last-minute momenten.

Lees verder »
Safer Internet Day - veiliger internetten
Februari

Safer Internet Day – veiliger internetten

Elke februari is Safer Internet Day een kans voor miljoenen mensen over de hele wereld om het bewustzijn van de online veiligheid en het welzijn van kinderen en jongeren te vergroten. Ondernemers groot en klein kunnen door hun marketingcampagnes helpen het wereldwijde bereik van Safer Internet Day te vergroten. Zodat het internet voor iedereen veiliger, respectvoller en fijner wordt.

Lees verder »
Wear red day - hartstichting
Februari

National Wear Red Day #REDFEB #WearRedDay

National Wear Red Day wil het bewustzijn over hartaandoeningen bij vrouwen vergroten. Op deze dag draag je rood als teken van solidariteit tegen de strijd tegen hartziekten en beroertes. Het doel van marketingcampagnes op deze dag is bewustwording te creëren en verandering in gang te zetten.

Lees verder »