Contentbank voor al je marketing ideeën

Wat leuk dat je er bent. Waar wil je vandaag mee aan de slag gaan? Een leuke social media post, het opzetten van een landingspagina voor je product of toch liever met een blog om je vindbaarheid te verbeteren?

Waar je ook voor kiest, de Contentbank helpt je om jouw marketingpromotie te optimaliseren, de verkoop te stimuleren en meer klanten te bereiken. Heb je een vraag? Ik ben er om je te helpen.

Deze inhoud is alleen toegankelijk voor Content membership abonnees.

Waardevolle en nuttige informatie binnen handbereik

Niet alleen is dit een online kennisbank met uitgebreide artikelen die je leren om in contact te komen met je klant. Maar ook bevat het stappenplannen die je leren om je marketing effectiever in te zetten, achtergrond informatie over speciale momenten in het leven van je klant, de klantreis, handige templates en voorbeelden van marketingcampagnes, alsook social media posts om de klantbeleving te vergroten.

Doordat er elke maand nieuwe artikelen aan de Contentbank worden toegevoegd, vergroot je jouw kennis en blijf je altijd up-to-date met je marketing communicatie. Zo weet je precies wat je moet doen om goed zichtbaar te zijn. Maar leer je ook steeds nieuwe manieren om je publiek te vertellen wat jij voor ze kan betekenen. En haal je sneller resultaat uit al je marketinginspanningen.

Lees de nieuwste Contentbank artikelen eerst:

Kerst marketing tips voor de feestdagen
December

Kerstmis

Kerst is the most wonderful time of the year. En als ondernemer weet je dat dit een gouden kans is om je merk te laten schitteren. Of je nu een lokale winkelier bent, een online webshop runt, diensten aanbiedt of ergens daartussenin zit. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw marketingboodschap niet verloren gaat in de zee van festiviteiten en aanbiedingen? Speciaal voor jou, de ondernemer die zoekt naar die gouden kerstmarketing tips, heb ik dit uitgebreide artikel samengesteld. Hierin vind je inspiratie, inzichten en praktische tips om deze kerstperiode jouw bedrijf echt te laten stralen. Dus zet je kerstmuts op, en laten we beginnen!

Lees verder »
Thanksgiving marketing tips
November

Thanksgiving

Thanksgiving marketing draait niet alleen om het verhogen van de verkoop, maar ook om een diepere connectie te maken met je klanten en echte dankbaarheid te tonen. In dit blog ontdek je hoe je dit seizoen op authentieke wijze je merk kunt versterken, terwijl je je voorbereidt op het drukke feestelijke seizoen dat voor de deur staat

Lees verder »
Cyber Monday Marketing tips
November

Cyber Monday

Wil je dit jaar écht knallen met je Cyber Monday-verkoop? Lees dan zeker dit artikel met bewezen marketingstrategieën en tips die gegarandeerd de aandacht van je shoppers trekken. Mis deze gouden tips niet en bereid je voor op een recordbrekende verkoopdag!

Lees verder »