Coaching voor ondernemers

Wil jij meer impact en omzet maken in je markt? Je bedrijf laten groeien en bloeien, ookal ben je geen geboren marketeer?

Met behulp van coaching leer je hoe je sterke fundering kan leggen voor je Merk & Marketing. Op die manier zet je de juiste stappen vooruit met een laser focus op zaken die er écht toe doen.

Waardoor je voorkomt dat je geld, tijd en energie verspilt aan dingen die je niets opleveren. En gerichter bezig bent om die leuke klanten aan te trekken en ze blijvend aan je bindt met een boodschap die raakt.

stappen zetten groei bedrijf ondernemer succesvol min

Gratis Koffiedate

Heb je alleen een korte vraag waarover je wilt sparren? Probeer dan eens mijn vrijblijvende Koffiedate. Dit is een korte coaching sessie van 30 minuten via videobellen of lekker oldschool via de telefoon. Tijdens deze sessie bespreken we waar jij tegenaan loopt als ondernemer en hoe je dit eventueel met enkele tips al zelf verder kan aanpakken.

Don’t be busy, be productive – Online Store voor drukke ondernemers

Merkt een klant waarom die bij jou moet zijn?

Als jij er niet zelf bij bent om persoonlijk een potentiële  klant te spreken – bijvoorbeeld op je website, je socials of je mailings – ook dan moeten deze toekomstige klanten nog steeds aan alles voelen dat ze bij jou aan het juiste adres zijn. 

  • Maar roept jouw communicatie wel de juiste associaties en gevoel op?
  • Klopt de look en feel op je website met het verhaal dat je vertelt?
  • Hoe kom je over op Social Media of in je nieuwsbrief?
  • En trek ook de klanten aan die jij wilt hebben?

Met een Brandscan krijg je niet alleen helder inzicht op hoe je er nu voor staat. Maar ook krijg je een duidelijke focus waar je direct verbeteringen kan aanbrengen voor je merk.

Wil jij alleen nog maar leuke klanten aantrekken?

Droom jij van klanten waar je elke dag met plezier voor opstaat? Klanten die jou energie geven en je passie delen?

Doe dan mee met het gratis webinar: Van moeilijke klanten naar droomklanten. En ontdek jouw ideale klantprofiel met de “blije klanten methode”.

Niet alleen krijg je jouw ideale klantprofiel kristalhelder, maar ook leer je hoe je deze kennis vertaalt naar de praktijk. Want je leert stap voor stap hoe je de harten verovert van klanten die perfect bij jou passen.

Geen droge theorie, maar interactief en hands-on, vol inzichten en tips waarmee je direct aan de slag kunt. Want die droomklanten, die zijn dichterbij dan je denkt!

Op de laatste vrijdag van elke 2e maand kan je gratis meedoen via videobellen. Aha-momentjes gegarandeerd!

Gratis webinar: Van Moeilijke naar Droomklanten. Ontdek jouw ideale klantprofiel met de blije klanten methode
In 3 stappen je zichtbaarheid vergroten op social media

In 3 stappen meer zichtbaar

Als je meer klanten wilt, moet je zichtbaar zijn. Jezelf laten zien en gehoord worden.
Tijdens deze zichtbaarheidsworkshop ga ik jou leren hoe je jezelf goed in de markt zet op een authentieke manier, zonder jezelf te verliezen. Zowel voor je website, je social media, je mailings en alle overige communicatie middelen.

In 3 logisch opeenvolgende stappen ga je ontdekken wat jouw unieke online marketing formule is. Zodat je voortaan originele content maakt die echt bijdraagt aan de groei en zichtbaarheid van jouw bedrijf. En jij jouw aantrekkingskracht vergroot. Waardoor je van social media volgers of website bezoekers, klanten maakt.

Deze workshop kan zowel gevolgd worden als een persoonlijke een-op-een coaching in Limburg, als via videobellen. Ik mijn laptop en jij op die van jou.

Website teksten schrijven met een heldere boodschap

Voor elke website zijn er teksten nodig. Of het nu gaat om lange teksten voor je landingspagina’s of korte teksten voor de producten of categorieën in je webshop om beter vindbaar te worden.

Dan kan je hiervoor natuurlijk een copywriter inhuren. Maar misschien heb je niet het budget om een copywriter in te huren. Of wil je liever toch zelf teksten schrijven voor je website. Want wie kent jouw klanten nu beter dan jijzelf?

Ook hierbij kan ik je helpen met één-op-één begeleiding waardoor je zelf vol vertrouwen pakkende teksten leert schrijven. Webteksten die niet alleen goed vindbaar zijn, maar ook lekker leesbaar zijn en perfect aansluiten bij jouw doelgroep. Dit kan in de vorm van persoonlijke coaching in Limburg als via videobellen.

Webteksten schrijven workshop in Limburg of via videobellen

Beter vindbaar op Google

Heb jij een website, maar weet je niet of hij ook doet wat hij moet doen? Zoals bijvoorbeeld leads aantrekken, verkoop stimuleren, informeren of je naamsbekendheid vergroten?

Dan is het slim om een website analyse te doen. Zodat je precies weet hoe de vork in de steel zit;

  • Spreekt de website jouw doelgroep eigenlijk wel aan?
  • Zet je site bezoekers ook écht aan tot actie?
  • Ben je nog steeds goed vindbaar (op de juiste termen)?
  • Betaal je veel geld voor Google AdWords, maar krijg je geen leads?
  • Wil de omzet van je webshop maar niet groeien? 
Door middel van een website analyse kom je erachter waar het misgaat en waarom dat zo is. Vervolgens kan je hiermee je gericht aanpassingen doorvoeren – op basis van cijfers – met een optimaal effect.
Je vindbaarheid verbeteren met een website analyse